KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wyniki konkursu "Recyklingowa ozdoba choinkowa"

W ramach realizacji projektu "Rycerze recyklingu segregują i przetwarzają odpady", który został dofinansowany ze środków WFOŚiGW w grudniu został zorganizowany konkurs "Recyklingowa ozdoba choinkowa", którego celem było zwrócenie uwagi na ponowne wykorzystanie nieużytków. Dzieci z zaprzyjaźnionych przedszkoli i szkół wykonały ozdoby, które w święta zawisły na domowych lub przedszkolnych choinkach. Bardzo dziękujemy za nadesłane do nas prace.
I miejsce Hanna K PM 170
II miejsce Iwo W PM 214
III miejsce Jan B SP 19
wyróżnienie specjalne Anna N PM 170

Recyklingowa ozdoba choinkowa -  konkurs osiedlowy -  w grudniu został ogłoszony i przeprowadzony konkurs dla dzieci z okolicznych przedszkoli, którego celem było wykonanie ozdoby na choinkę z wykorzystaniem odpadów. Nadesłane do placówki zdjęcia przygotowanych ozdób były bardzo ciekawe. Najlepsze prace zostały nagrodzone dyplomami, grami i worko-plecakami.

pozostałe wyróżnione prace: