KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Pracownicy Przedszkola

W przedszkolu naszym pracuje wykwalifikowana, kompetentna kadra pedagogiczna, permanentnie podnosząca swoje kwalifikacje, wspierana w swoich działaniach przez personel pomocniczy.

Zarządzanie
  • mgr Ilona Ofis-Korowczyk - dyrektor
  • mgr Marzena Polewska - wicedyrektor
Nauczyciele:
  • grupa żółta- mgr Magdalena Mastalerz, mgr Ilona Ofis-Korowczyk
  • grupa czerwona- lic. Paulina Zbrożek-Szulczewska, lic. Karolina Garczyńska 
  • grupa zielona- lic. Magdalena Gębicka, lic. Karolina Garczyńska
  • grupa fioletowa- mgr Agata Popławska, mgr Marzena Polewska
  • grupa pomarańczowa- mgr Eliza Piątkowska, mgr Agnieszka Kaźmierczak
  • grupa niebieska- mgr Paulina Litorowicz, lic. Magdalena Miller
Język angielski:
  • mgr Marzena Polewska
Logopeda:
  • mgr Agnieszka Kaźmierczak
  • mgr Patrycja Wojtczak
Terapia pedagogiczna:
  • mgr Paulina Litorowicz 
Katechetka :
  • mgr Katarzyna Rakowska
Pomoc nauczyciela:
  • Beata Woch
  • Magdalena Dzierbicka
Administracja:
  • Anna Kurzawa - starszy intendent
Pracownicy obsługi:
  • Ewa Pilarek - kucharka
  • Aneta Ścibiorek - pomoc kuchni
  • Agnieszka Pacocha - pomoc kuchni
Personel wspierający:
  • Agnieszka Osińska
  • Natalia Kmieć
  • Agnieszka Mrowińska
  • Renata Jóźwiak
  • Dariusz Pacocha - konserwator