KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Pracownicy Przedszkola

W przedszkolu naszym pracuje wykwalifikowana, kompetentna kadra pedagogiczna, permanentnie podnosząca swoje kwalifikacje, wspierana w swoich działaniach przez personel pomocniczy

 

Zarządzanie

  • mgr Ilona Ofis-Korowczyk - dyrektor
  • mgr Marzena Polewska - wicedyrektor

 

Nauczyciele:

  • grupa żółta- lic. Magdalena Gębicka, mgr Ilona Ofis-Korowczyk
  • grupa czerwona- mgr Agnieszka Kaźmierczak, mgr Marzena Polewska
  • grupa zielona- mgr Agata Popławska, mgr Iwona Ludwicka
  • grupa fioletowa- mgr Olga Chomiczewska, mgr Izabela Olbromska
  • grupa pomarańczowa- mgr Eliza Piątkowska, mgr Agnieszka Krajewska
  • grupa niebieska- mgr Paulina Litorowicz, mgr Paulina Franczak

Język angielski :

  • mgr Eunika Kaczmarek
Logopeda:
  • mgr Agnieszka Kaźmierczak
  • mgr Patrycja Wojtczak
Terapia pedagogiczna:
  • mgr Paulina Litorowicz 

Katechetka :

  • mgr Katarzyna Rakowska

Pomoc nauczyciela:

  • Beata Woch
  • Magdalena Dzierbicka
 

Administracja:

  • Anna Kurzawa - starszy intendent

Pracownicy obsługi:

  • Ewa Pilarek - kucharka
  • Aneta Ścibiorek - pomoc kuchni
  • Irena Wojtyła - pomoc kuchni

Personel wspierający :

  • Agnieszka Osińska
  • Natalia Kmieć
  • Agnieszka Mrowińska
  • Aneta Wiśnik
  • Dariusz Pacocha - konserwator