KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Tradycje

Współpraca ze środowiskiem rodzinnym dziecka jest jednym z kluczowych priorytetów naszej  placówki. W tym celu podejmujemy różnorodne formy współpracy z rodzicami. Jedną z nich jest WSPÓLNE ŚWIĘTOWANIE z okazji:

  • Pasowania na przedszkolaka,
  • Wigilii,
  • Dnia babci i dziadka,
  • Tłustego czwartku,
  • Palmy wielkanocnej,
  • Dnia matki i ojca,
  • Dnia dziecka,
  • Festynu rodzinnego
  • Zakończenie roku szkolnego- pożegnanie starszaków,

Wszystkie te spotkania przede wszystkim integrują rodziców z pracownikami placówki, ale również są doskonałą okazją do zobaczenia zachowania własnego dziecka na tle grupy, poznania się nawzajem, zdobycia zaufania, poznania metod pracy nauczycieli, wymiany spostrzeżeń i doświadczeń, a przede wszystkim okazją do dobrej zabawy w trakcie, której panuje miła, radosna, rodzinna, pełna swobody atmosfera.