KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia 2018/2019

Bal Karnawałowy

lutego dzieci z naszego przedszkola wzięły udział w Balu Karnawałowym. Wszystkie przedszkolaki bardzo dobrze się bawiły w wybranych prze siebie przebraniach....

Udział w XII Ogólnołódzkim Koncercie Kolęd

29 stycznia w Przedszkolu Miejskim nr 66 odbył się XII Ogólnołódzki Koncert Kolęd. Podczas koncertu aniołki z grupy niebieskiej zaśpiewały pastorałkę  „Skrzypi wóz" . Jak co roku wspaniała rodzinna atmosfera zachęcała uczestników do świątecznych wspomnień i wsp&oacu...

Wesoły Uniwersytet

30 stycznia, dzieci z naszego przedszkola wzięły udział w zajęciach zorganizowanych przez Wesoły Uniwersytet. Zajęcia zwieńczone były degustacją czekolady z fontanny....

Udział w Koncercie kolęd w PM nr 214

Styczeń to czas Świątecznych wspomnień. Po raz kolejny mieliśmy przyjemność wziąć udział w koncercie kolęd i pastorałek organizowanym przez Miejskie Przedszkole nr 214.Dzieci z grupy niebieskiej zostały przyjęte bardzo serdecznie a po występie czekała na artystów słodka niespodzianka....

Jasełka

20.01.2019
Jasełka

Jasełka

20.01.2019

20.01.2019 r. dzieci z koła teatralnego przedstawiły Jasełka w Kościele Najświętszego Serca Jezusowego w Łodzi. Nasze zdolne przedszkolaki z wdziękiem odegrały swoje role czym przyczyniły się do wspaniałego występu wzbudzając zachwyt wszystkich widzów....

Mikołaj w naszym przedszkolu

 "Mikołaju, Mikołaju! Choć, bo wszyscy tu czekają..." We wtorek odwiedził nas długo wyczekiwany gość, z workiem pełnym prezentów. Dzieci z naszego przedszkola obdarował robotem do programowania i super klockami. Zaraz zabraliśmy się do układania, twórcza zabawa jest najlepsza!...

Podsumowanie projektu "Piękna Nasza Polska Cała"

W grudniu w ramach realizacji zadań projektu ,,Piękna nasza Polska cała”  przedszkolaki wykonały ostatnie 4 zadania. Na początku grudnia dzieci zostały zapoznane z historią Piotrkowa Trybunalskiego oraz istotnymi miejscami związanymi z kulturą tego miasta z wykorzystaniem prezentacji mult...

Grupa zielona i niebieska w Baśniowej Kawiarence

Któż nie zna baśni o 7 koźlątkach, które zostały same i mimo przestróg mamy wpuściły wilka do domu. To nie tylko opowieść o nieposłuszeństwie ale także o byciu ostrożnym w kontakcie z nieznajomym. Baśń niesie przede wszystkim jednak pocieszenie, że niezależnie od tego ...

Konkurs fotograficzny w ramach projektu PNPC

Wręczone zostały dyplomy i nagrody za udział w konkursie fotograficznym realizowanym w ramach międzynarodowego Projektu Piękna Nasza Polska Cała....

Grupa Żółta i Czerwona w Baśniowej Kawiarence

Dzieci z grup: Żółtej i Czerwonej wybrały się do Baśniowej Kawiarenki na bajkę pt. "Czerwony Kapturek". Wszystkie dzieci zostały ugoszczone przepysznym ciastkiem i soczkiem....